Споделете

На 14 февруари 2022 година Венера прави съвпад с Марс в Козирог.

Точно на празника на влюбените, двете планети пресъздават много симпатична митологична история:

Марс, който бил известен с буйния си нрав и поведение, постоянно създавал проблеми. Никой не можел нито да го укроти, нито да излезе на глава с него, но… Това било така, докато не застанал до Венера — излъчваща наслада и любов. Тутакси го омаяла с безграничната си красота, обаяние и сексапил, отворила вълшебния си пояс и силния, неконтролируем мъжага се е свлякъл в краката и с обещания — да и служи и изпълнява желанията и безусловно. Единствено тя успяла да го усмири и да облагороди грубата му сила.

 

А как ние ще посрещнем св. Валентин тази година?

Точно както и в мита, Марс е готов да служи и да помага на Венера с всичките си ресурси, сила и енергия. Няма да има прищевки и капризи, защото Венера се намира в Козирог, където е доста сдържана, консервативна и делова — традиционалист.

Така че зад желанията и изборите ни, ще стои конкретен план за изпълнение, списък с необходимите материални придобивки, набелязана желана стратегия.

 

Можем да имаме:

♥️Прекрасни партньорски взаимоотношения пълни със страст, любов и хармония.

♥️За хората на изкуството огромно творческо вдъхновение.

♥️За бизнеса – финансова печалба.

♥️В сферата на красотата всевъзможни благинки.

 

За успешната реализация по тези теми ще ни помогне и големия благодетел Юпитер.

За целта трябва да бъдем доброжелателни, да се отнасяме дипломатично с партньорите си, да не отхвърляме с лека ръка, ако се появят нови перспективи.

Помислете си – Кое/какво е това, което ви носи наслада и удовлетворение и как бихте могли да го материализирате? Каква форма да му предадете за да е в полза за всички? Сега имате необходимата енергия за да го осъществите.

Направите ли го, ще постигнете невероятни резултати.

 

С Обич Маги ♥️

 

Категории: Астрология

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *