Споделете

На 10 юли 2021 година в 04.16 ч. настъпва новолунието в Рак.

Това изключително силно новолуние, изкарва на преден план емоциите ни.

  • То ни провокира да се замислим по основната тема на Рака — грижата.

 

Хубаво ще е, честно да се погледнем и въпреки общоприетите норми и лозунги, да си дадем сметка, че за да можем да се погрижим за другите както трябва, първо трябва да се погрижим за себе си.

Иначе попадаме в стандартния триъгълник агресор — жертва — спасител.

Повярвайте ми, никой не е щастлив и удовлетворен, когато играе една от тези три роли.

Трябва да си дадем сметка, че единственият начин да сме доволни всички, е като внимателно и с любов се погрижим за най-важния човек в живота ни, за нас самите.

Чак тогава ще можем качествено да се погрижим за семейството, децата, любимите ни хора.

 

Като не трябва да забравяме, че децата ни, освен да са обгрижени, нахранени и облечени имат нужда и от емоционална подкрепа.

 

Сега е много подходящо време да се замислим, как домът ни да стане по — уютен и сигурен. Ако е необходимо може да направим разместване на неща в дома, за да ни е по — удобно.

Поради опозицията на новолунието с Плутон, има вероятност по-често, случайно да се чупят чаши, чинии, стъкла. Най-добре да не реагираме прекалено строго и да правим драми за такива грешки. Да си кажем, че счупеното носи щастие и тогава така и ще бъде.

 

Все пак, опозицията на новолунието в Рак с Плутон не е за пренебрегване. Бъдете внимателни ако някой манипулатор, скрит зад приказки като „така правят хората“ и „така е редно“, се опита да ви подмами, да играете по неговата свирка.

 

А какво би ни хармонизирало?

🌼Дейности които ни носят положителни емоции, сигурност, спокойствие и комфорт.

🌼Спокойна семейна атмосфера.

🌼Разходка край река или езеро.

🌼Релаксираща вана.

🌼Чаша мляко.

🌼Нежна музика.

🌼Да порисуваме с акварелни боички или водни моливи.

Не трябва да сме задължително художници, за да се насладим на творческата енергия, с която Нептун ни дарява. Достатъчно е да послушаме интуицията си и да последваме импулса на вдъхновението си, за да сътворим шедьоври. Може да са и малки и големи, важното е да ни носят емоционална наслада.

Песничка или приказка докато преспиваш детето, красиво наредени бурканчета за подправки или домашна спа процедура за релакс… Всеки може да прояви творчество, което му е по душа.

 

Хубаво ще е да намалим кафето и енергийните напитки и да избягваме шумни мероприятия с много хора.

 

През това новолуние, с лекота можем да правим всякакви мелодрами. А можем, също с лекота да си повишим вибрациите, и да погледнем на нашия си свят, като едно спокойно, уютно и комфортно място. Изборът е наш.

 

С Обич Маги ♥️

 

 


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *