Споделете

Пълнолунието в Дева е в 10.17 часа на 27 февруари 2021 година.И настъпва време за равносметка.Сега е моментът да се огледаме и да се заемем с целия хаос около нас. Дали в дома, работата или в тялото ни, Девата ще ни помогне да открием дребните детайлчета, които саботират мечтите ни и поради, които не достигаме желания резултат.

Подходящ момент е да се заемем със здравето си:

🍀 Прекрасно време да започнем нова диета, ако имаме натрупани излишни килограми.

🍀 Или обратното, да преценим дали „здравословната диета“, която спазваме от месец има резултати?

🍀 Хубав период, да се замислим какъв спорт е полезен за нас.

🍀 Ако имаме нездравословни навици, да си зададем въпроса – Как бихме могли да се отървем от тях?

🍀 Дали шоколадчето след тренировка или хапването късно вечер не ни провалят усилията?

🍀 Да се замислим за дълго отлаганата консултация при специалист, физиотерапевт, хомеопат и други.

В Работата е добре да:

🍀 Подредим бюрото, да оправим всички дребни детайлчета, като: счупеното бутонче на клавиатурата или пукнатия екран на телефона.

🍀 Хубаво е да се разгледат работните проекти и да се отстранят малките, на пръв поглед детайлчета от работата, които спъват целия процес.

🍀 Да се преразгледат задачите, които от дълго време стоят в графа „отложени“.Девата обича реда и ежедневието ни е пълно с теми, които ще са актуални за това новолуние.

🍀 Дали в гардероба има стари дрехи, които го задръстват, а не сме ги носили повече от година? А скъсаното копче на якето?

🍀 По печката / скарата има ли петна, а тефлоновите тигани дали не са за смяна?

🍀 Саксията, с изсъхналото цвете, което разваля интериора и не му е там мястото, както и на китайските джунджурии, които отдавна трябваше да махнете.

🍀 По покривката на масата дали няма някое петно, което досега не сте забелязали?

А най-хубавото на пълнолунието в Дева е, че ни помага да си подредим приоритетите.Това пълнолуние прави твърд аспект към Южния и Северния възел по оста Близнаци – Стрелец. Възлите отговарят за кармата. Те са много далече от битовото в нашия живот, за което отговарят планетите. И сега трябва да се научим да взаимодействаме с информацията и да си поставяме дългосрочни цели. Ако до този момент, сме успявали да ни се размине и сме хитрували, сега е моментът е настъпил и трябва да се вземем в ръце.

Това предполага да търсим повече допълнителна информация. Препоръчвам ви да бъдете отворени за различни гледни точки и повече да слушате, отколкото да говорите. А след като си направите необходимото изследване и получите необходимите ви факти, си направете логическите изводи. На тази основа може да си поставите дългосрочните си цели.

За решаването на всичките тези теми, на помощ ни идва Уран. Той ни напомня, че за да се справим, по най-добрия за нас начин, е необходимо да постъпваме иновативно.Всяка задача може да се изпълни по много начини. Изберете нестандартния подход, който е в полза на обществото. За да нямаме вътрешни притеснения, трябва да имаме и добре измислен (структуриран) план.

Например в домакинството, старите дрехи да се дарят на нуждаещи се. Покривката да я нарежем на кухненски кърпи/тишлайфери или да я използваме за завеска на куклен театър, който да измайсторите с децата. Да се огледате за съмишленици за спорт и нестандартни режими/диети. Да изненадаме колегите с оригинално решение. И да погледнем на всичко случващо се с хумор. Защото “Светът е оцелял, защото се е смял”.

С Oбич Маги ❤️


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *