Споделете

На 13.03.2021г. в 12.21ч. настъпва

Новолунието в Риби.

На дневен ред идва въпросът:

Какви са темите на това новолуние и с какво би могло да ни помогне?

Темите на рибите са мечтите, безусловната любов , интуицията, емпатията, изкуството, радостта. И сега е време да си спомним желанията си по тези теми. Но не трябва да забравяме, че рибите винаги са две – едната е насочена нагоре и ни извисява, а другата слиза надолу в тъмните подземия на душата.

Хаоса, объркването, илюзията, измамата, размиването на граници, ролята ни на жертва, заблудата, също са теми на рибите.

Така че е хубаво, да се вземем в ръце и да канализираме енергията на новолунието в положителна посока например:

Да си направим  разходка край морето или реката. Да поседим до някое изворче.

Да  поплуваме в някой басейн или да се поглезим  със спа процедура.

Време е и за творчески проекти.

Време е всеки да се докосне до личната си уникалност. Да събуди божествената искра в себе си.  Да излезе извън пределите на ограниченията  (това е възможно, а това е невъзможно; това съществува, а това не съществува…), за да може да сътвори нещо, което никой дори не е помислил, че може да  направи. А Нептун ще ни даде кураж за това, от което определено ще имаме нужда .  Благодарение на съвпада Венера с Нептун и с подкрепата на Плутон, нищо чудно хората, дори да се шокират от безкрайната красота , дълбоко обаяние и харизма на творението ви.

Да обърнем внимание на мисията и  мечтите си. Можем да се потопим надълбоко в същността си и оттам да извадим, скрити копнежи и желания, които са седели покрити от пластове и пластове на общественото мнение и данък „Какво ще кажат хората?“.

Хубаво е да не забравяме, че мечтите и желанията си остават само такива, ако не предприемем конкретни стъпки и действия за осъществяването им.

Подходящо е да се заемем с йога, тай чи, ци гун .

Да медитираме.

Да се вслушаме в интуицията си.

Да помислим как бихме могли да осигурим свободно време за себе си. В забързаното ни ежедневие постоянно сме заети и забравяме, че най-важният човек, за който трябва да се погрижим сме самите ние.

Много подходящо занимание в синхрон с това пълнолуние е: 

да останем в покой (дори и за няколко минути),  да се отпуснем и съзнателно да да чуем звуците около нас – отначало най-близките постепенно и по-далечните, като най-важното не са какви са звуците, а осъзнаването на себе си в момента когато ги слушаме. Оглеждаш се в себе си и започваш да разбираш света.

И осъзнаваш че си капчица от божествената красота и любов, която има невероятно много форми и проявления. Виждаш такива капки и в теб и в другия и в съседа и ….навсякъде.

С Обич Маги


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *